Congres Fitronics 27 en 28 maart 2020!
Met interessante sprekers en workshops, en een gezellige avond op vrijdag.
Kijk volgende week bij de post en in de mail!!

Scholingsaanbod : kijk bij "agenda" en meld aan. Vol = Vol

Module 11: BICOM bioresonantie bij dieren VOLGEBOEKT

 

 

 

 

 

 

 

Bicom Optima PLUS

Duitse degelijkheid in bioresonantie apparatuur

De eerste Bicom bioresonantie apparaten zijn sinds 1978 in gebruik. Bioresonantie therapie wordt sindsdien in meer dan 50 landen toegepast en Bicom is wereldwijd het meest succesvolle bioresonantie systeem.

Bicom heeft ruim 35 jaar ervaring en heeft in die periode een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld. De Bicom therapeut kan met deze gegevens effectief en succesvol patiënten diagnosticeren en behandelen.

Lees verder

Voorlichtings bijeenkomsten

Bioresonantie therapeut worden?

Bent u geïnteresseerd in bioresonantie en overweegt u Bicom bioresonantie therapeut te worden? Dan nodigt Fitronics u graag uit naar een voorlichtingsbijeenkomst bij u in de buurt te komen.

Wij laten u geheel vrijblijvend kennis maken met het Bicom bioresonantie systeem. In een dagdeel krijgt u onder andere informatie over de historie van de apparatuur, de werking, de testmethoden en de behandelmethoden. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Lees verder

Uit de praktijk

Voor vele klachten een oplossing

Enkele praktijkvoorbeelden van behandelresultaten die zijn behaald door onze therapeuten met behulp van Bicom apparatuur.

Bioresonantie wordt toegepast bij onder andere de behandeling van allergische aandoeningen in de luchtwegen, huidallergieën - eczeem, herpes, virus, astma, als ook virale en bacteriële infecties en ontstekingen. Daarnaast wordt Bicom bioresonantie succesvol toegepast op patiënten die willen stoppen met roken.

Lees verder

Referenties Arts & Therapeut

Mooie restultaten met behulp van de Bicom

Steeds meer artsen en therapeuten, combineren Bicom Bioresonantie met de reguliere geneeskunde. Daarnaast wordt de Bicom steeds frequenter gebruikt als toevoeging op andere alternatieve geneeswijzen.

Intussen kent Nederland ruim 250 gecertificeerde Bicom therapeuten, waaronder diverse Artsen, Dierenartsen, Acupuncturisten, Orthomoleculaire therapeuten, Natuurgeneeskundigen en nog veel meer.

Lees verder

Onafhankelijke studies

Evidence based Studies

Bioresonantie is gebaseerd op de veronderstelling dat de fysiologische processen in het lichaam niet alleen gecontroleerd en gereguleerd zijn door chemische processen, maar voor een groot deel door elektromagnetische impulsen.

Bovendien wordt verondersteld dat organen, orgaangebieden en orgaansystemen in een gezond lichaam zijn doordrongen van en omgeven door karakteristieke frequentiepatronen.

Lees verder

Bioresonantie voor dieren

De nieuwe mogelijkheden voor Diergeneeskunde.

Tegenwoordig wordt steeds vaker gezocht naar een holistische benadering op het moment dat een dier ziek wordt. De wens om ziektes vanuit de wortel aan te pakken en niet alleen aan symptoombestrijding te doen wordt steeds vaker uitgesproken.

Het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren. Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse  allergieën zijn slechts een paar voorbeelden hiervan.

Lees verder