De Bicom voor ambulante therapeuten

 1. De kleurendisplay
  Op het display worden alle opgeslagen programma's en de programma ketens op alfabetische volgorde of per categorie weergegeven.
   
 2. Band-pass
  In het Bicom apparaat bevindt zich een band pass. Dit betekent dat alleen een bepaald frequentiebereik voor de behandeling wordt doorgelaten Op de frequentieband is zichtbaar in welke frequentiebereik elk programma wordt behandeld.
   
 3. Ingangsbeker voor kanaal 1 –in  het apparaat geïntegreerd
  Afhankelijk van de ziekte kunnen afscheidingen, of excreties (zoals bloed, speeksel, stoel) of schadelijke stoffen (zoals allergenen, zware metalen, virus of bacterie ampul, enz.) in de ingangsbeker gedaan worden als extra informatie tijdens de behandeling.
   
 4. Ingangsbeker  voor kanaal 2 – in het apparaat geïntegreerd
  Wordt gebruikt voor stabiliserende stoffen voor het 2de invoerkanaal (bijvoorbeeld kruiden of homeopathische middelen enz.)
   
 5. Uitgangsbeker voor kanaal 1 – in het apparaat geïntegreerd
  De behandeling kan worden verlengd door de frequentiepatronen van de behandeling op een drager substantie op te slaan. De therapeut kan dit bereiken door mineralen (in te nemen) of olie (in te wrijven) in de uitgangsbeker mee laten draaien.
   
 6. Chip geheugen – in het apparaat geïntegreerd.
  Om de behandeling te verlengen kunnen ook de frequentiepatronen van behandeling en de dynamische multi-pulse behandeling (DMI) opgeslagen worden op een Bicom chip. Deze chip kan na de behandeling op een passend deel van het lichaam worden geplakt. (bijvoorbeeld 2 vingers breed onder de navel bij de humane behandeling of aan de binnenkant van de halsband op veterinair gebied.
   
 7. Magnetisch veld behandeling: dynamische multi puls behandeling (DMI)
  Besturingselementen voor de opbouwende of dempende dynamische multi puls behandeling.
   
 8. Verwijderbaar deksel met acrylglas

Zodra de behandelingsprogramma’s ingevoerd zijn, de beker gevuld is en de programma’s zijn gestart, kan deze beker met deze deksel worden gesloten om te voorkomen dat er besmetting ontstaat.

Accessoires voor de BICOM Optima mobiel

Accessoires Tassen en trolley koffer

 • 1 BICOM modulatie mat optima 64 cm x 20 cm
 • 1 BICOM modulatie mat optima 40 cm x 20 cm
 • 1 Pack BICOM chips (100 stuks)
 • 4 Inzetglazen voor cup elektroden (50 ml)
 • 3 zwarte en rode veiligheidskabels (2 m)
 • 1 Batterijlader
 • 1 Auto-oplader
 • 1 Voetschakelaar
 • 1 Meting en therapie griffel
 • 1 lagedruk elektrode
 • 1 paar standaard cilindrische hand elektroden
 • 1 BICOM optima programmagids en user manual

De methode BICOM bioresonantie behoort de alternatieve geneeskunde evenals bijvoorbeeld homeopathie, acupunctuur en andere speciale therapie richtingen. De BICOM bioresonantie therapie als een beproefde therapie methode en wordt erkend binnen de speciale behandelingsrichtingen. In de traditionele geneeskunde is de BICOM bioresonantie methode echter niet onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek en daarom nog steeds niet erkend.