Corry van den Berg-Lunter

Ik ben Corry van den Berg- Lunter. Sinds 1991 ben ik als arts gaan werken met Klassieke Homeopathie. Daartoe heb ik een opleiding gevolgd die alleen voor artsen en dieren artsen  werd gegeven.In de jaren daarna ben ik mij steeds breder gaan oriënteren op behandelmethodes die de weg naar het zelfherstellende vermogen van mensen ondersteunen zoals NLP, Coaching, Orthomoleculaire geneeskunde, Electro-Acupunctuur. Dit bracht  meer invalshoeken om mensen te helpen herstellen van hun klachten.

In 2008 ben ik me gaan verdiepen in Bioresonantie en heb daar de opleidingen tot A therapeut gevolgd. En met veel voldoening werk ik sindsdien met de Bicom Optima. We leven nu in een tijdperk met een veelheid aan stoorzenders, zoals meer vaccinaties voor jonge kinderen, stralingsbelasting door draadloze apparatuur, chronisch medicijngebruik, stress etc. Met de Bicom Optima krijg je een indruk of meridianen in balans zijn. Dan is te testen waar de verstoorde meridianen het meest  door belast zijn geraakt. Dat kan al iets eenvoudigs zijn als niet goed kunnen ontgiften of tekorten aan vitamines en mineralen.

Maar ook een belasting door een Pfeiffervirus van lang geleden , vaccinaties, schimmels , blokkades door littekens, belasting door straling, stress, verstoring in de wervelkolom of bewegingsapparaat en allergieën zijn hiermee op te sporen.Door op een bredere manier naar de ontstaanswijze van klachten te kijken is de aanpak van allergieën, eczeem , prikkelbare darm, moeheid en weerstandsklachten voor mij ineens veel effectiever geworden.  De therapie bestaat naast adviezen over voeding en lifestyle  uit een aantal behandelingen met de Bicom Optima .

Zo neem je belastingen weg en kunnen meridianen zich stabiliseren.  Het doel is de weg vrij te maken  voor het zelfherstellende vermogen van de mens om zijn of haar eigen balans weer te vinden.Eczeem, prikkelbare darm, vermoeidheid, hoofdpijn, weerstandsproblemen, klachten door stralingsbelasting, stoppen met roken, allergieën incl. hooikoorts zijn o.a. klachten die in mijn praktijk goed te behandelen zijn.  Het zijn slechts enkele voorbeelden maar de methode is voor heel veel gezondheidsproblemen inzetbaar. Omdat het pijnloos is , ondergaan ook zeer jonge kinderen de behandelingen goed.Heeft u specifieke vragen over de behandeling voor uw klachten dan kunt u contact met mij opnemen .

Dit kan via de mail :info@patronendoorbreken.nl

Of even bellen met: Corry van den Berg-Lunter  026 3634170

Voor algemene informatie kunt u ook mijn site bezoeken: www.patronendoorbreken.nl

Miranda Allart- van Harn

Mijn naam is Miranda Allart-van Harn en ik heb een bioresonantie-praktijk in Breda.Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als podologe en
later als medisch assistent in een privékliniek.Toen ik een aantal jaren geleden in aanraking kwam met het fenomeen “bioresonantie”,was ik meteen erg geïnteresseerd. Wat me vooral aantrok, was de persoonlijke aanpakmiddels de lichaamseigenfrequentie en natuurlijk de enthousiaste reacties op deresultaten van de patiënten.

Ik ben een opleiding gaan volgen en heb stage gelopen bij diversefrequentietherapeuten. Ik heb dus ook de werking van diverse apparatenmeegemaakt. De Bicom Optima was en is het beste en meest up to date machine.Sinds oktober 2011 heb ik een eigen praktijk en werk met veel plezier en zonder storingen met de Bicom Optima. Ik hoop nog lang met de Bicom Optima te kunnen werken en veel te mogen betekenen voor mijn patiënten.

Miranda Allart-van Harn (frequentie therapeute)

www.bioresonantiebreda.com

Annalies Semplonius

Ik ben Annalies Sempolnius. Na jaren gewerkt te hebben als kraamverpleegkundige in het ziekenhuis, heb ik het roer omgegooid. Via Edwin Wiersma kwam ik in contact met de Orthomoleculaire geneeskunde, hier ben ik in 2009 afgestudeerd.

Al snel vond ik in de Bioresonantie een werkbare aanvulling op de Orthomoleculaire geneeskunde. Vooral het werken met de Bicom maakt mijn behandeling meer compleet. Het geeft een goede aanvulling op de diagnose en de eventueel door mij voorgeschreven suppletie  is eenvoudig met de Bicom te testen. De Bicom versterkt mijn behandeling door het weghalen van blokkades en het aansturen van zwakke organen. Ook de behandeling van virussen en schimmels maken mijn therapie succesvol.

Door het volgen van verdiepingsseminars / -trainingen van Fitronics houd ik mijn kennis op peil.

Voor meer informatie over de praktijk zie: www.progressievegeneeskunde.nl

Carolien van den Berg

Ik ben Carolien van den Berg en ik heb een voedingspraktijk welke sinds de oprichting in 1994 altijd succesvol is geweest. In de loop van de tijd heb ik veel verschillende opleidingen gevolgd waaronder een opleiding orthomoleculaire voeding en geneeskunde. Deze opleiding heb ik afgerond in 2008 en sindsdien word ik officieel erkend door de diverse zorgverzekeraars in Nederland. Dit is iets wat de cliënten in mijn praktijk goed van pas komt. Het volgen van verschillende opleidingen en het specialiseren van de zorg welke ik lever in mijn praktijk hebben mede geleid tot mijn introductie in de Bioresonantie.

De Bicom Optima kwam in mijn praktijk op het moment dat er vanuit cliënten meer vragen kwamen over tekorten in vitaminen en mineralen. Omdat het voor therapeuten moeilijk is om zelf bloedonderzoek aan te vragen, tot 2010 was dit zelfs onmogelijk, bood de Bicom Optima een gemakkelijke en doeltreffende manier om toch tekorten in vitamine en mineralen te kunnen opsporen. De mogelijkheden tot diagnostiek in mijn praktijk namen hierdoor enorm toe. Dit kwam ten goede aan de therapie resultaten en zodoende heeft de Bicom Optima sinds 2010 een mooie plaats in mijn praktijk verworven.

Het voordeel van de Bicom Optima is dat je er zeer nauwkeurig mee kunt meten. Deze nauwkeurigheid zit hem in de mogelijkheid om frequenties apart van elkaar te meten. Hierdoor krijgt het lichaam de tijd om rustig de reageren op de verschillende frequenties die getest worden. De Bicom Optima onderscheidt zich omdat hij niet alleen de mogelijkheid biedt tot diagnosticeren maar ook zeer handzaam is in het geven van behandelingen. Dit maakt het mogelijk om na het stellen van de diagnose gelijk te starten met een doeltreffende behandeling.

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van Bioresonantie en het gebruik van de Bicom Optima. Ik heb het apparaat beter leren kennen waardoor hij voor mij steeds beter en breder inzetbaar is geworden. In 2014 is de Bicom Optima niet meer weg te denken uit mijn praktijk!

Hartelijke groeten, Caroline

Voor meer informatie over mijn praktijk zie: www.praktijk-2c.nl

Harry Rotteveel

Ik ben Harry Rotteveel, geboren en getogen in Den Haag. Vrij snel na mijn opleiding fysiotherapie ben ik acupunctuur en daarna klassieke homeopathie gaan studeren. Ik heb een ruime periode als acupuncturist gewerkt en 10 jaar als fysiotherapeut bij ADO Den Haag. Vanaf 1993 werk ik als klassiek homeopaat in een eigen praktijk aan huis. De laatste jaren ben ik met de Bicom de bioresonantie en electroacupunctuur van Voll in mijn praktijk aan het integreren en dat bevalt mij en mijn patienten prima. Met de Bicom heb ik nu extra mogelijkheden om tot een diagnose te komen. Daarbij biedt het me een werkwijze waarmee ik direct op het lichaam van de patient heel nauwkeurig en concreet kan meten welk homeopathisch of orthomoleculair middel het beste resultaat geeft. Zelfs als het intakegesprek weinig informatie biedt kun je met de Bicom een zinvolle behandeling opstarten. De Bicom biedt me nu als het ware de kapstok waar ik mijn andere therapeutische acties aan kan ophangen. Het is voor mij inmiddels het cement tussen de stenen. Op deze wijze kom ik tot een goede totaal-behandeling die de kwaliteit van wat ik mijn patienten kan bieden beduidend heeft doen toenemen. De patienttevredenheid is verhoogd omdat de mensen naast een goed behandelresultaat ook een beter inzicht in hun ziekteproces en leefwijze hebben verkregen. Het geeft extra handvaten om niet alleen gezond te worden maar ook gezond te blijven.

Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVKH. De behandelingen worden vanuit de meeste aanvullende verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. U bent van harte welkom in mijn praktijk. De contactgegevens zijn:

Telefoon: 070-3653853, Mobiel: 06-18155514

Mail: homeopathiedenhaag@gmail.com

Websites:

www.homeopathie-denhaag.nl

www.FysioEnergy.nl