Garantieperiode:

  • Nieuw apparaat: 2 jaar
  • Gebruikt apparaat: 1 jaar

Ook na de garantie is service een belangrijke schakel in de continuiteit van uw praktijk.

Wij zullen altijd trachten om de kosten zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Dit is mogelijk omdat de technische serviceverlening in eigen beheer kan worden gedaan.

Service & Support

Fitronics beschikt over een eigen technische dienst om de in gebruik genomen apparatuur in optimale conditie te houden.

De Bicom fabrikant adviseert om uw apparaat elke 2 jaar een service beurt te laten geven ter controle op de kwaliteit. Tijdens een servicebeurt wordt de kwaliteit van de batterij gecontroleerd, worden de instellingen van de software nagelopen en de frequenties gecalibreerd. Als er een software update beschikbaar is wordt uw Bicom apparaat voorzien van deze update.

Wanneer u onverwacht een apparaat ter reparatie moet aanbieden kan u in overleg een ruilapparaat beschikbaar worden gesteld zodat uw praktijk kan doorgaan met de werkzaamheden

Bij inruil van een Bicom 2000 wordt altijd eerst het in te ruilen apparaat aan een technische controle onderworpen. Daarna wordt het inruilapparaat in een optimale toestand gebracht, voorzien van een nieuwe batterij, eventuele software update en eventueel aangevuld met nieuwe accessoires, voordat het in de verkoop wordt gedaan.