Team uit de praktijk

Gerdien Pol

Al jaren wil ik graag dat iedereen zich fijn voelt. Want als iedereen blij en gezond is, dan ziet de wereld er zo anders uit. Ik ben oprichter en 27 jaar eigenaar geweest van een middelgrote Kinderopvang Voorziening in Oost-Groningen. Het werken met gezinnen en het zoeken naar de meest klant- cq kindvriendlijke oplossing in de vorm van kinderopvang of thuisondersteuning was jaren lang mijn passie. Het ondersteunen en aansturen van uiteindelijk 100 man (vrouw) personeel was een uitdagende klus. In verband met meervoudige problematieken heb ik de opleiding HBO maatschappelijk gedaan. Vervolgens ben ik me gaan interessren in wat voeding met mensen doet en drukpuntmassage (ben afgestudeerd natuurgeneeskundig masseur). En na 27 jaar drukte heb ik het roer omgegooid. Nadat ik  in de privesfeer te maken had met bioresonantietherapeuten en de ontzettende positieve resultaten zag en ook zelf ervoer was de stap om  mij als bioresonantietherapeut te laten opleiden, een Bicom te kopen en een praktijk te starten (www.balans-ommen.nl) niet groot.. Mijn praktijk loopt goed en ik heb erg veel positieve resultaten. Met het idee dat er veel meer bioresonantie therapeuten zouden moeten zijn, als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, was het een nieuwe uitdaging om Fitronics over te nemen en importeur van de BICOM te worden in Nederland en Vlaams België voor R~egumed uit Duitsland.. 

Samen met Hans ( de technische man en ondersteuner bij verkoop van vooral 2e hands Bicoms),  Caroline (de all-round ondersteuner voor Fitronics)  probeer ik u zoveel mogelijk te ondersteunen, van dienst te zijn en de bioresonantie positief uit te dragen.

Hans de Weerd

Ik heb al al in vele soorten bedrijven gewerkt, waaronder de radio en tv branche. Als elektronica specialist houd ik me bezig met de technische ondersteuning van de Bicom. Dat doe ik intussen al meer dan 15 jaar. Naast het normale onderhoud werk ik ook in samen met Regumed aan de verbetering van de Bioresonantie apparatuur. Per maand werk ik 1 tot 2 weken in Duitsland om bij Regumed technische ondersteuning te bieden. Voor de reparaties in Nederland bezoek ik de therapeuten aan huis in de praktijk. Voor alle technische vragen kunt u bij mij terecht.

Caroline Manders

Al zo lang ik mij kan heugen heb ik affiniteit met zaken als gezondheid, welzijn, voeding, geluk. Toch heb ik eerst de nodige jaren in andere branches gewerkt. In die jaren ben ik wel al gestart met het volgen van opleidingen en cursussen op het vlak van gezondheid en welzijn. In 2009 kwam de omslag. Toen heb ik de deuren geopend van mijn praktijk: Vie Vitale in Oss. In de loop der jaren ben ik me steeds verder gaan doorontwikkelen, en sinds 2014 bestaat mijn dienstverlening uit bioresonantie- en orthomoleculaire therapie. Toen ik me eind 2013 ging verdiepen in het aanbod van apparatuur, heb ik na een uitgebreide oriëntatietocht met heel mijn hart voor de Bicom gekozen, het systeem waar ik de meeste voordelen in zag. Mijn geluk was groot toen ik in augustus 2015 naast het voeren van mijn praktijk, ook het Fitronics-team mocht gaan versterken. Nog steeds combineer ik deze beide boeiende werkzaamheden met elkaar. Mijn taak bij Fitronics is gericht op het bieden van all-round ondersteuning in allerlei voorkomende activiteiten.